Licht

Licht

In de buik van Moeder Aarde wacht nieuw leven. Het roert zich om naar buiten te treden, om zich in al haar schoonheid te laten zien aan de wereld. Wat je in donkere winterdagen hebt verzameld aan inspiratie en levenskracht, begint heel voorzichtig zijn weg te zoeken naar het licht.

De maan staat in deze tijd van het jaar voor het vrouwelijke begin van de lente, geeft hoop in donkere dagen waarin alles hetzelfde lijkt, maar dit beslist niet is. Je plannen die je hebt bedacht voor dit jaar groeien mee met het licht en krijgen elke dag meer gestalte. Dat gaat vanzelf zolang je je intuïtie maar volgt. Verzorging in de vorm van rust en aandacht is wat er nodig is.

De lente is diep in de aarde en in jou zelf al begonnen. Als je al je zintuigen goed gebruikt in de natuur dan zie en ruik je het voorjaar al. Heel klein en bijna niet zichtbaar maar ze is er wel. Elke dag en elk seizoen levert nieuwe inzichten op. In welk opzicht is de natuur voor jou belangrijk in je leven? Op de achtergrond of als een wezenlijke bijdrage aan je geluk? Zet je zintuigen vandaag op scherp en beleef wat de natuur je brengt. Kijk om je heen verbind je met natuur en de energieën. Keer dan naar binnen en kijk in jezelf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.