MEMOA Coaching

Coaching

Je eigen pad bewandelen

Waar loop ik mezelf voorbij? Welke keuzes wil ik maken? Wat heb ik nodig om mijn stress te verminderen? Wie ben ik en waar sta ik nu? Hoe haal ik de chaos uit mijn hoofd? Zomaar wat vragen die in je hoofd kunnen zitten. En dit soort vragen gaan we behandelen tijdens onze wandelsessies. Om te kunnen wandelen moet je de dingen van alledag achter je laten. Je hoeft alleen je ene voet voor de ander te zetten en de juiste kant op te lopen. Veel te vaak leven we volledig in ons hoofd, worden we in beslag genomen door de spanningen van het dagelijkse leven. Betreuren we het verleden en vrezen we de toekomst of kijken er teveel naar uit. We verwaarlozen ons lichaam, nemen het voor lief en zien het slechts nog als voertuig dat ons brengt waar we moeten zijn, of om gedachten in op te slaan. Tijdens een wandeling wordt je je weer bewust van je lichaam. De kracht van je voeten, je benen die sterker worden, je hart dat klopt en je longen die nu aan het werk zijn. Je laat ergerlijke en vermoeiende aspecten van het leven achter je en hoeft je alleen te concentreren op de wandeling. 
 
Wees je bewust van van hoe je je voor voor en na de wandeling. Maar probeer niet te veranderen hoe je je voelt. Accepteer de emoties positief of negatief en blijf verder lopen. 

Groepswandeling

Elke zaterdag (ik hoop nu te starten op zaterdag 8 mei) van 09.00 tot 11.00 uur kan je in een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen ervaren hoe fijn het is om in de natuur te lopen. Tijdens een groepswandeling ga je aan de slag met al je zintuigen, krijg je een ademhalingsoefening en doen we een stress verlagende oefening. Elke wandeling staat in het teken van een ander thema. Het thema van 8 mei is loslaten. De wandeling duurt 2 uur waarvan we ongeveer 1,5 lopen en zijn geschikt voor elk niveau wandelaar. Na afloop drinken we nog een kopje koffie/thee met elkaar. 

Kosten voor de groepswandeling €25,00 p.p.
(inclusief 1 kop koffie/thee)

Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld met een eigen groep, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje een wandeling te boeken. Stuur een mail naar infomemoa@gmail.com voor de mogelijkheden.