MEMOA Coaching

Groepswandeling

Opruimcoach

Als opruimcoach geloof ik dat een opgeruimde omgeving leidt tot een opgeruimd hoofd. Ik ben er om jou te helpen bij het opruimen en organiseren van jouw persoonlijke ruimtes, zodat je meer rust, balans en focus kunt vinden in jouw leven.

Tijdens onze sessies zullen we samenwerken aan het creëren van een georganiseerde en functionele omgeving die past bij jouw levensstijl en behoeften. We zullen jouw ruimte sorteren, identificeren welke items belangrijk voor je zijn en welke items weg kunnen. We zullen ook werken aan het ontwikkelen van duurzame opruim- en organisatiestrategieën die je in de toekomst kunt blijven gebruiken.

Als coach ben ik gericht op het bieden van ondersteuning en het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Ik ben er om jou te begeleiden bij het opruimproces, je te helpen bij het nemen van beslissingen en je te ondersteunen bij eventuele emoties die kunnen ontstaan tijdens het opruimen.

Ik geloof dat een opgeruimde omgeving kan bijdragen aan een positievere mindset en meer rust in het dagelijks leven. Samen zullen we werken aan het creëren van een ruimte die past bij jouw persoonlijke behoeften en die je in staat stelt om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Ik ben er om je te inspireren, te motiveren en je te ondersteunen tijdens jouw opruimreis. Samen zullen we werken aan het vinden van balans en harmonie in jouw leven, met een opgeruimde en georganiseerde omgeving als basis.

“Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd” – Benjamin Franklin