MEMOA Coaching

Wie ben ik

Wie is Madeleine

Ik ben geboren en getogen in Delft en van jongs af aan al een bezige bij. Gestart in de horeca daarna naar kantoor gegaan. Later ben ik voor een bedrijf gaan werken dat spirituele sieraden verkocht en heb ik voor een vastgoedbedrijf meerdere jaren appartementen ingericht. Mijn laatste uitdaging was mijn eigen evenementenbedrijf en heb ik, samen met anderen, meerdere festivals vanaf de grond opgebouwd. Maar toen was daar mijn burn-out met shutdown en heeft mijn lichaam aangegeven nu is het genoeg. Mijn gehaaste, perfectionistische leven waarin ik alleen maar aan het geven was moest ik achter me laten. Geen makkelijke beslissing natuurlijk want alles wat ik in jaren had opgebouwd moest ik ineens vaarwel zeggen en helemaal opnieuw beginnen, dacht ik!

Ik ben begonnen met puzzelen en mezelf op een andere manier bezig houden want ik heb nooit geleerd om niks te doen. Ik moest op zoek naar mijn nieuwe ik. Met letterlijke kleine stappen kwam langzaam de rust. Ik ben gaan wandelen, eerst hele kleine stukken en later steeds langer. Tijdens die wandelingen kwam het besef dat ik iets van mezelf was kwijt geraakt en waar ik al heel lang niet meer bij had stil gestaan. Mijn spiritualiteit. De natuur heeft mij letterlijk geholpen weer bij mezelf te komen. 

Rust vinden

Tijdens mijn wandelingen ben ik tot besef dat ik mijn spiritualiteit dit keer echt moest omarmen en niet meer moet loslaten. Dit is mijn verbinding met mezelf, mijn lichaam, mijn intuïtie. En het voelt niet zweverig, ik sta nog steeds met beiden benen op de grond maar door dit te omarmen ben ik dichterbij mezelf gekomen. 

Ik heb gelezen, geluisterd, gepraat en voornamelijk het gesprek met mezelf aangegaan. Wat wil ik? Wat maakt mij mij? Wie ben ik? Langzaam gingen puzzelstukjes vallen en ben ik gaan inzien dat ik al zoveel verder ben dan ik had gedacht. Vrienden hebben al vaak aangegeven dat ze blij van me worden, dat ik ze help, dat ik altijd positief ben ingesteld en dat ze als ze naar mij kijken denken dat alles mogelijk is. Hele mooie complimenten die ik nu pas echt hoor en besef. Ik ben me gaan verdiepen in shinrin-yoku, hekserij, kruiden, de natuur, de seizoenen, de maan om er achter te komen dat dit al heel veel jaren deel van mij uitmaakt maar totaal onbewust. 

Als je je blijft aanpassen, verlies je jezelf

Sterke vrouw

Nu staat er een sterkere vrouw, die weet waar ze vandaan komt en waar ze naartoe wil. Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht en probeer deze ook echt voor mezelf te laten werken. Ik hou van mijn gezin, mijn vrienden en van mezelf. Ik hou van lekker eten, op het terras een drankje doen. Ik hou van een goed boek en lekker met een kleedje op de bank een goede serie/film kijken. Ik ben gek op muziek en dans en zing ook graag. Ik doe graag aan Tai Chi. Ik ben lief, eerlijk, heb een groot empathisch vermogen maar ben ook perfectionistisch dus ik wil graag alles uit mezelf halen. Ik ben spiritueel maar ook heel nuchter, ben kritisch maar ook heel trots op mezelf en op de mensen om mij heen. Maar bovenal hou ik van de natuur en van wandelen. Mijn hoofd letterlijk leeg lopen en weer nieuwe inzichten krijgen. Maar ook genieten van de seizoenen en de stilte. In de natuur kom ik echt tot mezelf en ben ik op mijn best. 

Nu ken je mijn verhaal maar ik ben ook heel geïnteresseerd in jouw verhaal. Wat heeft je op deze site gebracht? Heeft iets je interesse gewekt? Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Druk op de knop en laten we geheel vrijblijvend kennismaken met elkaar. 

Het is eng om te luisteren naar je innerlijke stem, maar het is nog enger om het niet te doen.