MEMOA Coaching

Wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Madeleine, oervrouw, verbinder en coach. Ik ben een sterke vrouw, die weet waar ze vandaan komt en waar ze naartoe wil. Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht en probeer deze ook echt voor mezelf te laten werken. Ik hou van mijn gezin, mijn vrienden en van mezelf. Ik hou van lekker eten, op het terras een drankje doen. Ik hou van een goed boek en lekker met een kleedje op de bank een goede serie/film kijken. Ik ben gek op muziek en dans en zing ook graag. Ik doe graag aan Tai Chi. Ik ben lief, eerlijk, heb een groot empathisch vermogen maar ben ook perfectionistisch dus ik wil graag alles uit mezelf halen. Ik ben spiritueel maar ook heel nuchter, ben kritisch maar ook heel trots op mezelf en op de mensen om mij heen. Maar bovenal hou ik van de natuur en van wandelen. Mijn hoofd letterlijk leeg lopen en weer nieuwe inzichten krijgen. Maar ook genieten van de seizoenen en de stilte. In de natuur kom ik echt tot mezelf en ben ik op mijn best.

Nu ken je mijn verhaal maar ik ben ook heel geïnteresseerd in jouw verhaal. Wat heeft je op deze site gebracht? Heeft iets je interesse gewekt? Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Druk op de knop en laten we geheel vrijblijvend kennismaken met elkaar. 

We hoeven niet te werken aan onze groei, we moeten juist stoppen met het tegenhouden!