MEMOA Coaching

Individuele coaching

Lifecoach

Als jouw lifecoach wil ik je helpen bij het ontdekken van jouw potentieel en het vinden van richting en doel in jouw leven. Samen kunnen we werken aan het identificeren van belemmeringen en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen.

Door middel van open communicatie en empathie, ben ik in staat om een veilige ruimte te creëren waarin jij jezelf kunt zijn en jouw gedachten en gevoelens kunt delen. Ik ben er om naar je te luisteren, jouw situatie te begrijpen en om ondersteuning te bieden waar nodig.

Als coach ben ik gericht op het stellen van doelen en het behalen van resultaten. Ik zal je uitdagen om uit jouw comfortzone te stappen en actie te ondernemen om jouw doelen te bereiken. Ik zal je aanmoedigen om te leren van jouw ervaringen en jouw successen te vieren.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens de kracht heeft om verandering te creëren in zijn of haar leven en ik wil je helpen om deze kracht te vinden en te gebruiken. Ik ben er om je te inspireren, te motiveren en om je te ondersteunen in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als jouw lifecoach, zal ik jouw partner zijn in het realiseren van jouw doelen en het vinden van geluk en vervulling in jouw leven. Samen zullen we jouw potentieel ontdekken en jouw dromen verwezenlijken.

Wandelcoach

Als wandelcoach geloof ik dat de natuur ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, het ontdekken van ons potentieel en het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Ik ben er om jou te begeleiden tijdens jouw wandeling, om je te helpen bij het vinden van focus en het creëren van helderheid in jouw denken.

Tijdens onze wandelingen zullen we ons concentreren op het verkennen van jouw gevoelens en gedachten. We zullen ons richten op jouw persoonlijke uitdagingen en doelen, en samen werken aan het identificeren van belemmeringen en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen.

Als coach ben ik gericht op het bieden van ondersteuning en het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Ik ben er om naar je te luisteren, jouw verhaal te begrijpen en je te helpen bij het ontdekken van jouw innerlijke kracht.

Door middel van wandelcoaching kunnen we gebruik maken van de rustgevende en inspirerende werking van de natuur. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen voor jouw persoonlijke uitdagingen. We zullen samen werken aan het creëren van een plan van aanpak en praktische stappen om jouw doelen te bereiken.

Ik ben er om jou te inspireren, te motiveren en je te ondersteunen tijdens jouw persoonlijke reis. Samen zullen we werken aan het vinden van balans en vervulling in jouw leven.

Opruimcoach

Als opruimcoach geloof ik dat een opgeruimde omgeving leidt tot een opgeruimd hoofd. Ik ben er om jou te helpen bij het opruimen en organiseren van jouw persoonlijke ruimtes, zodat je meer rust, balans en focus kunt vinden in jouw leven.

Tijdens onze sessies zullen we samenwerken aan het creëren van een georganiseerde en functionele omgeving die past bij jouw levensstijl en behoeften. We zullen jouw ruimte sorteren, identificeren welke items belangrijk voor je zijn en welke items weg kunnen. We zullen ook werken aan het ontwikkelen van duurzame opruim- en organisatiestrategieën die je in de toekomst kunt blijven gebruiken.

Als coach ben ik gericht op het bieden van ondersteuning en het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Ik ben er om jou te begeleiden bij het opruimproces, je te helpen bij het nemen van beslissingen en je te ondersteunen bij eventuele emoties die kunnen ontstaan tijdens het opruimen.

Ik geloof dat een opgeruimde omgeving kan bijdragen aan een positievere mindset en meer rust in het dagelijks leven. Samen zullen we werken aan het creëren van een ruimte die past bij jouw persoonlijke behoeften en die je in staat stelt om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Ik ben er om je te inspireren, te motiveren en je te ondersteunen tijdens jouw opruimreis. Samen zullen we werken aan het vinden van balans en harmonie in jouw leven, met een opgeruimde en georganiseerde omgeving als basis.

Het traject

  • Gratis en vrijblijvend intakegesprek van 30 min.
  • Een opdrachtbevestiging met een formulering van het gewenste resultaat.
  • Een voorbereidende (thuis)opdracht.
  • Zes wandelcoachsessies van 75 minuten. 
  • Na elke sessie een schriftelijk verslag van de vorderingen en eventuele opdrachten. 
  • Mogelijkheden tot contact (via mail of whats app) tijdens de duur van het traject.  

Voelt het goed? Past deze manier van coaching bij jou? Dan ga ik heel graag met jou een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Madeleine heeft zich echt in de stof verdiept en gaat niet voor minder. Ze heeft zich vastgebeten in iets waar we allemaal mee te maken hebben. Een opening naar natuur en geest die zo nauw met elkaar verbonden zijn. Gun jezelf deze diepgang. Madeleine kan het je bieden.
Mira Roosenburg

Bewustwording van het ritme van de seizoenen opent de weg naar je eigen intuïtie