MEMOA Coaching

Op locatie

Memoa Coaching organiseert in samenwerking met Bij ons Delft diverse themamiddagen. Mira van Bij ons Delft zorgt tijdens deze middagen voor de interne mens. Bij elk thema is er een speciale proeverij met drankjes en hapjes. Ook heeft zij veel kennis over kruiden/bomen en planten en deze kennis wil ze graag met je delen. De themamiddagen worden gehouden bij Bij ons Delft van 15.00 tot 18.00 uur en de kosten zijn €32,50 per persoon inclusief proeverij. 

To the moon and back

Deze themamiddag staat in het teken van de maan en de invloed die zij heeft op ons dagelijkse leven. Twee keer per jaar behandel ik een aantal manen en geef ik informatie waar deze voor staan. Ook geef ik algemene informatie over de diverse maanfasen zoals de wassende maan of de nieuwe maan. 

Ben je geïnteresseerd welke invloed de maan heeft op je dagelijkse leven en waar de verschillende manen voor staan? Wat je beter wel en niet zou kunnen doen bij bijvoorbeeld de wassende maan? Onder welk maanteken je bent geboren en wat dit voor invloed heeft? 

Schrijf je dan in voor deze themamiddag. Aan het einde van de middag is je kennis vergroot, heb je misschien leuke nieuwe contacten gemaakt en krijg je jouw persoonlijke maanteken mee naar huis. 

Leven in het ritme van de seizoenen

Soms lijkt een seizoen oneindig te duren maar wanneer je het omarmt en er gebruik van maakt dan gaat het seizoen sneller dan je aanvankelijk had verwacht.

Hoe doe je dat? Door op je gevoel te vertrouwen, uit te vinden wat bij je past maar minstens zo belangrijk wat niet bij je past. Door de seizoenen te volgen, niet alleen door het jaar heen maar elke dag. Ben je een ochtendmens dan is jouw dagelijkse ritme: lente, zomer, herfst en winter. De lente staat bijvoorbeeld voor: dingen bedenken, creativiteit, vergaderingen waar een resultaat uit moet komen. Zo heeft elk seizoen zijn kernwaarden. 

Door het jaar heen leven met de seizoenen geeft je stabiliteit, rust en maakt balanceren en meebewegen makkelijker. De winter staat bijvoorbeeld voor: bezinning, naar binnen keren, rust, oude dingen loslaten. En zo heeft elk seizoen zijn eigen kenmerken. 

Wij zijn geneigd de seizoenen en de wisseling van de seizoenen te zien als iets wat buiten ons plaatsvindt maar hoe wordt je nu echt bewust van de seizoenen? Wat heb je nodig om je goed te voelen over jezelf? Hoe kan je de seizoenen voor je laten werken? Welk gevoel roept welk seizoen bij je op? Deze vragen gaan we beantwoorden tijdens deze middag. Is je interesse gewekt schrijf je dan in voor deze middag. Zie hieronder op welke dagen deze middagen worden georganiseerd. 

Data themamiddagen

Leven in het ritme van de seizoenen

Lente: zaterdag 20 maart 2021 van 15:00 tot 18:00 uur
Zomer: zaterdag 19 juni 2021 van 15:00 tot 18:00 uur
Herfst: zaterdag 18 september 2021 van 15:00 tot 18:00 uur
Winter: zaterdag 8 januari 2022 van 15:00 tot 18:00 uur

To the moon and back

De data voor deze themamiddag worden zo snel mogelijk toegevoegd aan de website.