MEMOA Coaching

Losse sessie

Wandelcoach

Als wandelcoach geloof ik dat de natuur ons kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, het ontdekken van ons potentieel en het vinden van antwoorden op belangrijke levensvragen. Ik ben er om jou te begeleiden tijdens jouw wandeling, om je te helpen bij het vinden van focus en het creëren van helderheid in jouw denken.

Tijdens onze wandelingen zullen we ons concentreren op het verkennen van jouw gevoelens en gedachten. We zullen ons richten op jouw persoonlijke uitdagingen en doelen, en samen werken aan het identificeren van belemmeringen en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen.

Als coach ben ik gericht op het bieden van ondersteuning en het creëren van een veilige omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Ik ben er om naar je te luisteren, jouw verhaal te begrijpen en je te helpen bij het ontdekken van jouw innerlijke kracht.

Door middel van wandelcoaching kunnen we gebruik maken van de rustgevende en inspirerende werking van de natuur. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen voor jouw persoonlijke uitdagingen. We zullen samen werken aan het creëren van een plan van aanpak en praktische stappen om jouw doelen te bereiken.

Ik ben er om jou te inspireren, te motiveren en je te ondersteunen tijdens jouw persoonlijke reis. Samen zullen we werken aan het vinden van balans en vervulling in jouw leven.

Niet alle dwalers zijn verdwaald.